01 October 2011

Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

sbnye kan xtepikir pn nk tlis entry sal nie..sbb borin on9 sorang2.sy mmikir ssuatu yg dluar tabii bg perbuatan  seekor binatang huhu..
Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?
NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu..:(


KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok gua tak update…bererti gua udah di goreng….I luv u all… jangan lupr bwat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...dye p pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kau...tension2..

9 comments:

carlz eid_eika said...

abg ngelat....xwat pn status katak....majuk...

carlz eid_eika said...

katak nk jgak?hehe..abg xtpkir la..ermmm syg wat la status katak lak..

carlz eid_eika said...

alaaa...nk abg jgk wt kn..hehe

♥♥♥♥♥illa aqilah♥♥♥♥♥ said...

hahaha,klakar bacew entry ni,hehe...:)

Zamani84 said...

Cik adik.. Zam suka la ayat kat atas sal cinta pertama tu.. huhu.. nak letak kat blog zam, boleh tak? nt Zam credit kat sini

eidham_eika said...

zamani..boley dipersilakan:)

!Misz Nadea! said...

kehkehkeh.... adooii

Apple Pearl said...

hehe..mcm 2 ya klu binatang ada fb..hikhik...done follow here :)

eidham_eika said...

ahahaha..klaka rite..