09 December 2011

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

hye si cantik manis n yang kacak bergaya hehe..thankz ea coz sudi jengok2 kt blog nie.btw entry malam nie sal nk citer satu contest nie..tengah2 blogwalking td terjumpa satu segmen hasrulhassan/segmen-kami-blogger-baru.
saya tau pon da last minute nie.so moh pakat ramai2 join!!.juz klik kt image bawah nie k.


camne nk mulakn ea hehe..ermm prkenalkn nama dlu lah.saya carlzeid,nama dalam blogger lah kt luar len.actually blog nie dah lama,tp bwu skrang saya rajin2 nk mngisi masa lapang dgn mnulis.blog nie pon dibuat sbb nk mluahkan sal dalam dri saya.sbb lau u'all baca dr awal pn mesti tau.complicated!!enough2 hehe..
oke url blog saya artikaeid.blogspot.com sbnrnya gabungan nma saya gn smbody special.

ape pon jom lets check it out my blog!

9 comments:

ace said...

salam ziarah..singgah dari segmen yg sama :)

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join segmen saya ...

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Nak bantu centrekan header ... :) jap ... saya pernah tulis mengenainya dalam blog, tetapi tak mengapalah ...

Untuk centerkan memang agak payah sikit, sebb nak kena edit html, cara paling mudah ialah dengan tgk kelebaran pixel bila nak upload header gambar anda. Ada tulis kecik je kat bawah upload tu berapa pixel yang sesuai, jadi ikut sahaja jumlah pixel, yang penting adalah kelebaran .... selalunya buat blog biasa 680X ... adalah saiz kelebaran biasa... jika wide, buat dalam 1000px ...

carlz eid_eika said...

ace:trima kasih ea..

HH:wasalam..ermm saya akn cuba buat ea.hope mnjadi..thanxx cz sudi share..

Hans Mohd said...

salam perkenalan..
datang dari segmen sama.
jemput singgah ke blog..

carlz eid_eika said...

hanss: bnyak mklumat di blog anda..keep it up..:)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

carlz eid_eika said...

Blade edge..ya saya dtg berkunjung.

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da follow sini ^_^