09 January 2012

FIBOX: Meningkatkan Follower & Trafik..Setuju!!

Ankat kaki lau setuju oke haha..sebenarnya entry nie tujuannya untuk menggalakkan lagi ramai blogger menggunakan FIBOX,Bagi yang xtau,fibox nie adalah ruangan chat yg terbaru mungkin pengganti shoutmix la kot..
Dan tersangat la sesuai  bagi blogger baru untuk mempromosi blog disamping mencari kenalan baru.


selain itu  kalau korang perasan follower blog saya ciput aje ..Bukti tapi selepas saya guna,alhamdulillah ade jgak 1,1 follower naik.Trafik pon sibuk la sikit (kononnye) haha..


Join this site
Members (151More »


Already a member? Sign in
Tutorial memasang fibox di blog.

ohh lupa fakta bg korang Fibox adalah rekaan anak tempatan kita dan berbangsa malayu mengikut dr sumber sy dapat lah.so ape kata kita sokong la produk negara kita,jangan nak banggakan orang asing sangat lah..

p/s ==> blog baru nak bertatih.

12 comments:

starzieti said...

tq. baru je buat tadi. hee. :)

hanaahmad said...

fibox punya design simple dan syok. aku suka. ;)

~AmiZa_Collection~ said...

ye.. memang betul.. setuju.. dari 240 skrg 300.. =)

eidham_eika said...

starzeiti,hanna,amiza..:yeah fibox best! jom gempakkan lg fibox gn follower rmai..ahakz..

erleena said...

bru buat jgak , mg sng !

Nisa Greennnpanda said...

hehe.. ye ke? congrats la follower awk b'tmbah ye eika.. ^_^

Chenta Eyfa Najibrz said...

sokong...meramaikan kawan kan..

nur amylia said...

okea . nak try buat jugak .. hehe ;)

sabry oppa said...

fibox buat hidup sabry oppa nampak lebih sempurna...

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Nurrul said...

setuju sangat2... :)

happy blogging !
u org kota eh ? sy pun org kota tinggi juga :)

eidham_eika said...

nurrul:yeah kota..kota.huhu..