07 January 2012

FOLLOWER BERTAMBAH guna Fibox!!

Xpercaya? lau nak tau betul atau x?gunalah FIBOX..itu jek saya nk cakap hehe..sbb td before sy guna fibox follower blog Cinta pertama cinta selamanya cuma 108. but lepas saya letak dalam blog nie pas 1,1 follower nek..

skunk da 113 dalam masa 10 minit jew..tp gn syarat rajin la balas budi baik orang ye.lau ade blogger follow blog kite,kita follow lah blog beliau blk oke..

buat blogger yg follow sy td,sy dah follow anda.cuma adew yg xtinggal jejak aje,harap maklum:)
HEPI HOLIDAY...

6 comments:

sabry oppa said...

hehehe... tahu x ape.. sabry oppa pun x tahu yang fbox ni best giler! nasiib baik dah buat! kalo x bole dikategorikan i ketinggalan.. hahaha

eidham_eika said...

best!

Lyssa Faizureen said...

wahhh . syiok lah dia ekk :p

mika paramore said...

btol tu carl :) follower ku pun bertambah . XD

eidham_eika said...

Sgt gembira cik Lyssa dtg blog kita ahakzz...

Muka Bosan said...

Untunglaa. :D